Her har du mulighet til å overnatte på Lordrommet eller på ett av de andre rommene. De enkelte rommene har sine spesielle særpreg fra engelsktida, og en del av de opprinnelige møblene er fortsatt i bruk. Gjestene deler to bad med dusj og toalett; ett bad i andre etasje og ett nytt bad i første etasje, samt ett separat toalett i andre etasje. Om ettermiddagen og kvelden kan du slappe av på verandaen eller i peisestua. På kjølige kvelder tenner vi opp i lysovne  (peisen) i peisestua.  Nyheim er godt egnet for familier og venner som reiser sammen.

For rombestilling, ta kontakt med oss.

  • Som et ledd i våre smitteverntiltak vil vi regulere utleie av rommene. Gjester som bor sammen til daglig vil dele bad. Vi kan ta imot to grupper samtidig, fordi det er kun to bad. Dette for at det skal oppleves som trygt å bo på Nyheim Lodge.
  • Vi tilbyr frokosttallerken bestående av pålegg, brød/rundstykker, kaffe, te, egg og melk/juice. Ønsker du å smøre matpakke, legger vi til rette for det.

Øvrige smittevernstiltak:

  • Vi vasker ekstra godt av flater, dørhåndtak og andre steder som gjester vanligvis er i berøring med.
  • I vår spisestue og peisestue er det plassert ut antibac, og alle gjester oppfordres til å bruke det ved inngangen.
  • Vi har rutiner for ekstra renhold også i kjøkken, samt stoler, bord og andre berøringsflater i spisestuen/restauranten og peisestuen.
  • Betalingsterminaler desinfiseres etter bruk. Vi har innført kontantfri betaling under perioden.
  • Dersom du blir syk, må i karantene eller har fått luftveissymtomer ber vi om at du blir hjemme, og gir beskjed til oss så snart som mulig. Vi booker gjerne om reservasjonen for å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Prisliste per rom inkludert frokost
Øvrig servering avtales ved bestilling når restauranten ikke er åpen.

Lordrommet
Stor dobbeltseng

kr. 1 450

Smithrommet
Dobbeltseng
Tillegg for enkeltseng

kr. 1 350

kr. 500

Lordbadet
Dobbeltseng

kr. 1250

Blårommet
2 enkeltsenger

kr. 1100

Grønrommet
2 enkeltsenger

kr. 1100

Tjenerhytta
2 køyesenger
Hund er tillatt her

kr. 950

Barn 3-12 år: 250 kr ekstra på foreldrenes rom.

Overnatt i en engelsk sommervilla