Nyheim Lodge er godt egnet for mindre selskaper. Vi tilbyr heimlaga lokal mat i autentiske omgivelser. Vi har mulighet til å dekke opp til 30 – 35 personer i spisestua og/eller 10 – 15 på peisestua.
Kaffen kan også inntas på terrassen der du kan studere vår flotte «laksevegg» hvor de største laksene tatt av engelskmennene er malt på veggen og golvet.

Menyen avtales for hvert arrangement/selskap, enten det er kaffe og kaker, lunsj eller 3-retters middag. Vi har alle rettigheter.

For bestilling, ta kontakt med oss.

Sommersesongen 2020 tar vi imot grupper på 10 – 20 gjester som ønsker å spise lunsj og/eller middag ved Nyheim Lodge.  Maks 20 personer for å kunne overholde avstandsregelen på 1 m mellom hver gjest.

Smitteverntiltak pga korana-viruset.

  • I spisestue og peisestue er det plassert ut antibac, og alle gjester oppfordres til å bruke det ved inngangen.
  • Vi har rutiner for ekstra renhold også i kjøkken, samt stoler, bord og andre berøringsflater i spisestuen/restauranten og peisestuen.
  • Betalingsterminaler desinfiseres etter bruk. Vi har innført kontantfri betaling under perioden.
  • Dersom du blir syk, må i karantene eller har fått luftveissymtomer ber vi om at du blir hjemme, og gir beskjed til oss så snart som mulig. Vi booker gjerne om reservasjonen for å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

I tillegg til vår faste meny har vi dagens rett i sommersesongen